вимоги до ведення класного журналу початкова школа

Перейти к контенту

Главное меню:

Интересное
вимоги до ведення класного журналу початкова школа, НоваІнструкція щодо заповнення Класного журналу в 1-4-х , Заповнення класного журналу та оцінювання у початковій школі, Вимоги до ведення журналів, Загальні документи - Початкова освіта - Методика , Інструкції щодо ведення класних журналів 2016-2017 , Методичні рекомендації щодо ведення журналів 5-11 класів , Методичні рекомендації щодо ведення класного журналу у .
Затверджено Інструкцію щодо заповнення Класного журналу в 1-4-х класах загальноосвітніх навчальних закладів До уваги керівників департаментів освіти і науки, керівників загальноосвітніх навчальних закладів та вчителів початкових класів! Повідомляємо, що наказом Міністерства освіти і науки України від 08.04.2015 № 412 затверджено Інструкцію щодо заповнення Класного журналу в 1-4-х класах загальноосвітніх навчальних закладів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 квітня 2015 р. за № 472/26917. Інструкція чинна з 01 вересня 2015 рокуЗ Інструкцією можна ознайомитися у вкладеннях Увага: у Листі МОН України від 21.09.2015 № 2/2-14-1907-15 надано Методичні рекомендації щодо заповнення Класного журналу для 1-4 класів ЗНЗ (див. у вкладеннях)Вкладення , Інструкція щодо заповнення класного журналу Початкова школа. Про Нову українську школу Нові вимоги до оцінювання навчальних досягнень , У листі зауважено, що МОН України готує проект наказу «Про затвердження Змін до Інструкції щодо заповнення Класного журналу для 1-4-х.
Вимоги до ведення класних журналів Інструктивна нарада заступників директора з НВР Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising., Початкова освіта Сьогодення ставить нові вимоги до дошкільної освіти. Одне з ключових питань - інноваційна діяльність у ЗДО. Методичні рекомендації щодо заповнення класного журналу , Головна » 2016 » Серпень » 31 » Інструкції щодо ведення класних журналів 2016-2017 навчального року 22:13 Інструкції щодо ведення класних журналів 2016-2017 навчального року, Зауваження до ведення класного журналу Записи на цій сторінці можуть робити ди ректор, заступник директора з навчально-виховної роботи , особи, які мають право інспектувати., Основні вимоги та рекомендації щодо оформлення записів у класному журналі для 1-4 класів встановленого зразка зазначено у «Вказівках до ведення класного журналу» та відповідно до , Міністерство освіти і науки видало нові Методичні рекомендації щодо заповнення Класного журналу перших класів НУШ. Дивіться рекомендації за цим посиланням або у вікні нижче..
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Назад к содержимому | Назад к главному меню