громадське об єднання охорони громадського порядку

Перейти к контенту

Главное меню:

Интересное
громадське об єднання охорони громадського порядку, Україна — Вікіпедія, Мустафа Найєм — Вікіпедія, Криворізський район / Новини, , , , .
2 грудня 1991 року Канада стала першою західною країною, яка визнала незалежність України. А вже 27 січня 1992 року з Україною були встановлені дипломатичні відносини. Канада та Україна мають тісні двосторонні відносини. Україну в Канаді представляє Посольство в , а також Генеральне Консульство у , офіси в та . Історичні дружні зв'язки, виплекані поколіннями українських іммігрантів до Канади. Декларація «Про особливе партнерство», підписана у 1994 році і поновлена у 2001 та у 2008 роках, відзначає підтримку Канадою розвитку України та важливість двосторонньої співпраці для забезпечення стабільності та процвітання. Країни підписали низку угод та меморандумів про порозуміння у таких галузях, як торгівля, технічна співпраця, оборона та взаємна правова допомога. Проте, все ще залишаються широкі можливості для співробітництва. У вересні 2009 року Міністр закордонних справ Лоуренс Кеннон підписав з Україною «Дорожню карту», де було визначено пріоритетні сфери для двосторонньої співпраці. У році Канада активно підтримує на міжнародному рівні Україну, та засуджує російську агресію. Стосовно питань оборони, то Канада підтримує особливе партнерство між Україною і НАТО, організовуючи мовні курси, навчальні програми з питань лідерства та миротворчих операцій для українського військового та цивільного персоналу. Україна є третім за величиною учасником канадської Програми військової підготовки та співробітництва. Програма технічного співробітництва Канадської агенції міжнародного розвитку (КАМР) на даний час є єдиною програмою КАМР в Європі. Україна є однією з 20 країн, де зосереджені програми КАМР. Також Канада та Україна мають позитивні комерційні відносини., Слов'янське слово «Україна» вперше згадується у Київському літописному зводі за Іпатіївським списком під 1187 роком.Ним окреслювали терени Переяславського князівства, що входило до історичного ядра Русі поруч з , Мустафа-Масі Найєм (пушту نعیم‎ مصطفى‎‎‎; 28 червня 1981 (), Кабул, Афганістан) — український політичний діяч, народний депутат України 8-го скликання, засновник політичного руху «#дійзнами», екс-член Політичної партії .
03.05.2019 14:07:23 УВАГА! ОГОЛОШЕННЯ.Членам конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання програм (проектів, заходів), розроблених громадськими (ветеранськими) організаціями, для , , , , , .
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Назад к содержимому | Назад к главному меню